1. Zeventig nieuwe handgemaakte missies door GTA V-mod

Zeventig nieuwe handgemaakte missies door GTA V-mod

Meer onderweg

ModderAlebal heeft een nieuwe mod online gezet waarmee zeventig missies worden toegevoegd aan GTA 5.

Alebal maakt regelmatig nieuwe mods voor GTA 5, de nieuwste hiervan voegt zeventig missies toe aan de game met de belofte voor meer in de toekomst. Deze veelzijdige missies creëert hij met de Mission Maker-tool.

Om deze mod te gebruiken moet de speler eerst zelf de Mission Maker-tool downloaden, alleen dan werken de missies. Sommige andere missies hebben weer andere mods nodig om te werken zoals de Open All Interiors-mod en de Travel to North Yankton-mod, meer informatie hierover is te vinden op de pagina van de mod.Als gebruikers tegen een probleem aanlopen, kunnen zij terecht bij de reacties onder de mod-download. Hier helpen gebruikers elkaar en laat ook Alebal regelmatig reacties achter.

De Mission Maker-tool is ook een creatie van een gebruiker genaamd Aimless. De tien nieuwste missies zijn gemaakt met de nieuwe Mission Maker-tool en zijn dus het meest up-to-date, er wordt geadviseerd om met deze te beginnen.

Bekijk hieronder Alebal’s trailer voor de mod.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren