1. GTA 6-websites krijgen update

GTA 6-websites krijgen update

Rockstar plant mogelijk release

Take-Two interactive heeft verschillende Grand Theft Auto 6-websites geüpdatet. Mogelijk breidt het bedrijf de release van GTA 6 voor.

Afgelopen maandag, op 23 maart, kregen GTAVI.com,GTAViceCityOnline.comenGTAMiami.com een update, afgaande op de online tool Who Is Domaintools.Opvallend is dat de eerste twee niet naar de website Rockstar Games verwijzen, maar de laatste wel, evenals GTAVII.com.

Mogelijk past Take-Two momenteel de nameservers van de websites aan, die de domeinnamen vertalen naar een IP-adres. Dat zou betekenen dat de website klaar wordt gemaakt voor gebruik ter promotie van GTA 6. Normaliter duurt een dergelijke aanpassing ongeveer 48 uur, waardoor de aankondiging in theorie zeer binnenkort zou kunnen verschijnen.

De update hoeft echter niet te betekenen dat Rockstar Games een aankondiging voorbereidt. Zo staat een server van de websites in München op naam van internetmarketingbureau Team Internet AG in München, Duitsland en een ander op naam van Trellian Pty. Limited in Beaumaris, Australië.

Momenteel is er officieel nog niks bekend over GTA 6. Vermoed wordt dat de game zich afspeelt in Vice City en een deel van Zuid-Amerika, zoals fans vorige week dachten te ontdekken.

GTA 6

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dit zegt niets. Beheer van een website (denk aan DNS-aanpassingen, nieuwe certificaten en nieuw hosting) resulteert altijd in een update van het WhoIs-record.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren