1. GTA Online begint vandaag met een serie Super Sport-updates

GTA Online begint vandaag met een serie Super Sport-updates

De eerste kwam vandaag uit

GTA Online krijgt vanaf vandaag een serie Super Sport-updates met nieuwe modi en voertuigen.

De eerste update is vanaf vandaag te downloaden en heet The Southern San Andreas Super Sport Series en het voegt nieuwe voertuigen en spelmodi toe aan de game.

Zo bevat The Southern San Andreas het The Hotring Circuit, een modus speciaal gemaakt voor de Hotring Sabre, een van de nieuwste voertuigen van Legendary Motorsport. Hierin kunnen maximaal dertig spelers het tegen elkaar opnemen en tot en met 26 maart krijgen zij bovendien dubbele GTA$ en RP.

Naast de Sabre worden vandaag ook vier andere nieuwe voertuigen geïntroduceerd. Twee Super Cars en twee voertuigen voor Legendary Motorsport. De Super Cars zijn de Overflod XXR en de Cheval Taipan. Legendary Motorsport krijgt The Vulcar Fagaloa station wagon en de Vapid GB200.

GTA Online Declasse Hotring Sabre

In de toekomst wordt in deze serie ook de Target Assault-modus toegevoegd, waarbij je in teams van twee spelers moet samenwerken. Een van de twee zit achter het stuur en de ander probeert doelwitten te raken met een geweer.

Ga voor meer informatie naar de Rockstar-website.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren