1. King of the Hill-modus in GTA V

King of the Hill-modus in GTA V

En de Ocelot Jugular

De nieuwste GTA Online-update voegt een nieuwe auto en een King of the Hill-modus toe aan de multiplayergame.

King of the Hill ondersteunt maximaal zestien spelers die opgedeeld kunnen worden in twee tot vier teams. Het doel is om als team een bepaald punt op de map in beslag te nemen en deze positie te behouden. Er zijn zeven verschillende mappen waarop deze modus gespeeld kan worden. Iedereen die deelneemt aan deze modus tot en met 16 oktober ontvangt tevens dubbel GTA$ en RP.

De update voegt tevens een nieuwe auto toe aan de line-up, de Ocelot Jugular, “Een model sportauto, deze baby kan de weg afsnijden met de precisie van een chirurg, als die chirurg een slagkracht van meerdere kilonewtons had,” aldus Rockstar. De auto kost 1.225.000,- GTA$ en is te koop bij Legendary Motorsport.

Verder zijn er nog een aantal bonussen; tot en met 16 oktober kan ook dubbel GTA$ en RP worden verdiend voor het voltooien van Client Jobs. Special Cargo Sell-missies betalen ook dubbel GTA$ uit.

De update is vanaf nu beschikbaar voor GTA Online.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Ik verwachtte hier op Hank Hill te stuiten maar dat valt me weer vies tegen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren