1. Guacamelee! 2 komt begin december naar Switch

Guacamelee! 2 komt begin december naar Switch

En in januari naar Xbox One

De platformer Guacamelee! 2 verschijnt op 10 december voor Switch. De game komt beschikbaar op de eShop van de hybride console.

Ontwikkelaar DrinkBox Studios heeft daarnaast aangekondigd dat het spel ergens in januari 2019 naar Xbox One komt. Switch-eigenaren krijgen 10 procent korting wanneer ze de game reserveren en 30 procent korting wanneer ze Guacamelee! Super Turbo Championship Edition op Switch al hebben.

Eerder deze week werden er ook twee betaalde uitbreidingen voor de PS4- en pc-versies van de game aangekondigd. De eerste uitbreiding is al uit en laat spelers als de drie schurken uit de game spelen. De tweede uitbreiding verschijnt op 7 december en bevat vijftien uitdagingen en nog meer speelbare personages. De dlc komt ook te koop op Switch en Xbox One wanneer de game daarop verkrijgbaar is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren