1. Dave Bautista uit de Guardians-films is speelbaar in Gears 5

Dave Bautista uit de Guardians-films is speelbaar in Gears 5

Niet de Gears of War-film, maar toch...

Niemand minder dan Dave Bautista, bekend van de Guardians of the Galaxy-films, wordt een speelbaar personage in Gears 5.

Naast de rol van Drax in de Marvel-films is Bautista ook een bekend professioneel worstelaar. Bautista heeft in interviews meerdere malen aangegeven graag de rol van Marcus Fenix in de aankomende Gears of War-film te spelen. Ondanks dat dit hem geen rol heeft opgeleverd, wordt hij dus wel speelbaar in Gears 5.

Verder is ook Linda Hamilton's versie van Sarah Connor uit de aankomende film Terminator: Dark Fate speelbaar, alsmede de T-800 Terminator zelf. Tot slot zitten er twee personages uit Halo Reach in de game.

De toevoeging van Bautista is vanwege een samenwerking tussen Microsoft en WWE's Clash of Champions. Iedereen kan hem ontgrendelen door het spel tussen 15 september en 28 oktober te spelen.

Gears 5 draait om Kait Diaz, een Outsider die afstamt van de Locust. Kait moet samen met de speler achter de oorsprong van de Locust en haar familie komen. JD Fenix uit Gears of War 4 keert ook terug, samen met zijn vader Marcus Fenix en zijn vriend Delmont Walker. De game is deze vrijdag speelbaar op Xbox One en pc voor mensen die de Ultimate Edition hebben aangeschaft. De standaard editie lanceert op 10 september.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Heel vet, die dude past perfect en is groot fan van de serie.

    Wanneer komt de review IG? Dacht dat vandaag het embargo verloopt. Ik lees ontzettend veelbelovende verhalen over met name de campaign!
  • @That Mr Awesome
    Volgens mij om 15.00 NL tijd verloopt embargo. Dus neem aan rond die tijd?
  • @That Mr Awesome Spoedig!
  • Heb er heel veel zin in. Er zijn weinig games die voor mij zo compleet zijn als Gears. Sterke single- én multiplayer, vetste coöp mode die er is met Horde en nu dan ook nog Escape. Heel benieuwd naar dit nieuwe deel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren