1. Guerrilla Games zoekt ontwikkelaar voor multiplayer game

Guerrilla Games zoekt ontwikkelaar voor multiplayer game

Vermoedelijk een nieuwe game

Op Twitter heeft Guerrilla-medewerker Simon Larouche een vacature geplaatst voor een onaangekondigde game. Het bericht suggereert dat het om een multiplayer game gaat.

Larouche was voor zijn werkzaamheden bij Horizon Zero Dawn- en Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games regisseur van Rainbow Six: Siege. Nu is hij regisseur van een onbekende game, die zich waarschijnlijk richt op multiplayer gameplay.

De positie vereist een onder andere kennis van Java, kennis van web-gerelateerde technologieën, kennis van C++ en een interesse in online games. Ook wordt beschreven dat matchmaking, toernooien, clans en leaderboards onderdeel uitmaken van de werkzaamheden.

Horizon zero dawn 2

Het is onduidelijk of de vacature van toepassing is op een nieuwe game of een vervolg op Horizon Zero Dawn. Wel is bekend dat Guerrilla de studio naar 400 man wil uitbreiden om meer games te produceren. Hermen Hulst, medeoprichter van de studio, zei toen dat hij eens per twee tot drie jaar een nieuwe game wil uitbrengen. Dit zijn zowel nieuwe IP's als vervolgen op bestaande games. Een nieuwe Killzone-titel is dus ook niet uitgesloten.

Een vervolg op Horizon is nog niet officieel aangekondigd, maar er werd wel al gesproken over een toekomst voor de franchise. Onder andere wil Guerrilla 'meer machines' in een eventueel vervolg stoppen.

Horizon Zero Dawn

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik hoop toch echt stiekem op een Killzone.
  • @shu-shu
    Ik heb mij destijds kostelijk vermaakt op de PS3. Zeker de mogelijkheid om je als de vijand te vermommen heeft mij goed laten lachen. De kwaliteit vav voorgaande Killzones i.c.m. die van Horizon kan toch veel moois beloven.
  • @AWESOMEDUDE3 True, Killzone was ver voor zijn tijd…!!!
  • SOCOM voor PS5
  • @CerandoX.nl Remake Socom 2!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren