1. Guided missile in Fortnite wordt verwijderd

Guided missile in Fortnite wordt verwijderd

Fortnite spelers willen graag door hekken heen bouwen

Op Reddit deelt Epic Games mee dat het de guided missile heeft verwijderd van Fortnite: Battle Royale.

Epic Games zegt dat het veel meldingen heeft gehad over de sterkte van het wapen en of het wel eerlijk zou zijn. Het wapen is gisteren uit het spel verwijderd .

Het bedrijf heeft in een statement uitgelegd waarom ze tot die keuze zijn gekomen: "We’ve gotten a lot of feedback around the Guided Missile, in particular concerns over fairness and strength of the weapon. We share your concerns, so we’ve put the Guided Missile into the vault while we figure out the next steps for its future." Het is dus mogelijk dat het wapen in de toekomst in een aangepaste vorm terugkomt.

Door de guided missile was het makkelijk om te 'surfen' op de raket die het afvuurt. Deze techniek is ook mogelijk bij normale rocket launchers, maar wordt door het op afstand besturen van de raket nog makkelijker.

Andere dingen die zijn aangepast in deze update is de animatie tussen het wisselen van wapens. De animatie is langzamer geworden, omdat het mogelijk was om sneller achter elkaar te schieten door elke keer van wapen te veranderen dan gewoon te herladen. Dit werd door veel spelers uitgebuit.

Hekken staan in de weg

Ook klagen Fortnite spelers dat het niet mogelijk is om door hekken heen te bouwen. Zo melde een speler op Reddit met de tekst: "For the love of god can we please build through fences? I'm tired of dying like this."

In een eerdere update had Epic het namelijk al mogelijk gemaakt om door in-game objecten heen te bouwen. Zo kon de speler door muren en trappen heen bouwen. Epic heeft beloofd het te fixen in update 3.6. Het is niet bekend wanneer deze wordt doorgevoerd.

Fortnite flitch hek

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren