1. Gwent: Iron Judgment vanaf 2 oktober verkrijgbaar

Gwent: Iron Judgment vanaf 2 oktober verkrijgbaar

King Radovid komt naar het spel

Op 2 oktober verschijnt de nieuwe uitbreiding op Gwent: The Witcher Card Game, genaamd Iron Judgment, voor pc, PS4 en Xbox One.

De uitbreiding voegt meer dan tachtig nieuwe kaarten toe aan het digitale kaartspel. Zo geven de nieuwe kaarten de mogelijkheid om barricades op te stellen. Het verhaal draait om King Radovid die vanuit het Noorden met zijn leger arriveert om de aanval in te zetten.

Afgelopen week kondigde CD Projekt Red al aan dat Gwent naar iOS (iPhone en iPad) te brengen. Het spel verschijnt op 29 oktober in de Apple Store. De iOS-versie van Gwent maakt gebruik van het touchscreen en zorgt voor een simpele manier van spelen. Bovendien kunnen voortgang en aankopen worden overgezet van pc naar iOS en andersom. Op deze manier kan er snel en makkelijk worden geswitcht tussen de platformen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Het is enigszins ironisch te noemen dat CDP Red met Homecoming eerst een ton aan mechanieken uit Gwent hebben gehaald om ze vervolgens weer met uitbreidingen en updates erin te stoppen.

  En Radovid. Tsja, beter laat dan nooit zal ik maar zeggen. En het is fijn dat er met Salamandra weer wat TW(1)-exclusieve elementen in Gwent worden geïmplementeerd.
 • @Heer Mida
  Exact. Ben wel benieuwd naar de kaarten. De laatste uitbreiding van Syndicate was ook niet erg gebalanceerd. Heb overigens geen of het inmiddels al gepatched is, heb de game al een aantal weken niet meer aangeraakt.
 • @AWESOMEDUDE3 De factie is onderhand wel redelijk gebalanceerd maar is nog steeds een van de beteren. De Noordelijke Rijken zijn vorige maand op de schop gegaan waardoor ze echt speelbaar zijn geworden. Je ziet wel een trend met de recente balanspatch dat neutrale kaarten een stuk minder aantrekkelijk zijn om te spelen omdat steeds minder leidervaardigheden er synergie mee hebben. Niet dat neutralen daarvoor nou echt veel gespeeld werden.
 • @Heer Mida
  Alleen de auto-inbegrepen. Vervelend was dat de meta (laatste keer voor mij iig) vrijwel alleen bestond uit Syndicate. Werd bijzonder eentonig, om nog maar te zwijgen over de ongekende mogelijkheden die het had. Daarnaast als Monster"main" was er niet veel te halen omdat zelfs de "tall units" niet waren opgewassen. Erg jammer.
 • @AWESOMEDUDE3 Er is een vampierendeck dat combineert met grote eenheden waar ik veel succes mee heb. De Arachaskoningin is ook best populair tegenwoordig. Dus als Monsters je ding is valt er tegenwoordig best wel wat te halen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren