1. Gwent vanaf volgende maand beschikbaar voor iOS

Gwent vanaf volgende maand beschikbaar voor iOS

Aankopen en voortgang kunnen worden overgezet naar pc

CD Projekt Red heeft aangekondigd dat het populaire kaartspel van The Witcher 3, Gwent, naar iOS komt.

Spelers kunnen de game nu pre-orderen in de App Store en kunnen het kaartspel direct downloaden wanneer deze verschijnt op 29 oktober. De iOS-versie van Gwent maakt gebruik van het touchscreen en zorgt voor een simpele manier van spelen. Bovendien kunnen voortgang en aankopen worden overgezet van pc naar iOS en andersom. Op deze manier kan er snel en makkelijk worden geswitcht tussen de platformen.

Om de iOS-versie van Gwent te kunnen spelen dienen spelers in het bezit te zijn van een iPhone 6S-toestel of nieuwer. De game kan ook worden gespeeld op iPads nieuwer dan de vijfde generatie.

Gwent

Het doel van Gwent is nog altijd hetzelfde: win twee van de drie rondes door je tegenstander af te troeven met de kaarten die je hebt verzameld door andere potjes te winnen. De tafel waarop deze kaarten neergelegd worden is voor elke speler verdeeld in drie lagen, namelijk in mêlee, afstandswapens en oorlogsmachines.

Meer informatie over de iOS-versie van Gwent wordt aankomend weekend bekendgemaakt. Eerder lekte Netflix Nederland de releasedatum van The Witcher-serie.

Gwent is reeds verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One en vanaf 29 oktober ook voor iOS.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren