1. Hades-ontwikkelaar stelt cross-save tussen Switch en pc uit

Hades-ontwikkelaar stelt cross-save tussen Switch en pc uit

Hel jammer

Supergiant Games heeft de cross-save tussen Switch en pc voor hun aankomende game Hades uitgesteld. Dat maakt de ontwikkelaar bekend via Twitter.

Hades is een rogue-lite actiegame die sinds 2018 in Early Access verkrijgbaar is op pc, maar komende herfst moet uitkomen op pc en Nintendo Switch. De functionaliteit om savegames te delen tussen die twee platformen was eerder voor launch beloofd, maar is nu dus uitgesteld.

"Tijdens de voorbereidingen voor launch zijn we tegen wat problemen aangelopen in het testen van deze functie", zegt Supergiant Games. "In plaats van het uitstellen van de game totdat de functie is voltooid, introduceren we cross-saves later dit jaar in een update, na de lancering van v1.0 in de herfst."

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren