1. Half-Life: Alyx bevat nu in-game commentaar van de ontwikkelaar

Half-Life: Alyx bevat nu in-game commentaar van de ontwikkelaar

140 points of interest

Dankzij de nieuwste update van Half Life: Alyx is het mogelijk om tijdens het spelen naar commentaar van de ontwikkelaar te luisteren.

De update biedt spelers een exclusief kijkje achter de schermen en geeft ze de mogelijkheid om meer te leren over het ontwikkelingsproces van de VR-game.

Spelers kunnen vanaf nu opzoek naar een aantal vliegende headsets. Zodra spelers een headset op hun hoofd zetten start er een monoloog. Tijdens het beluisteren van het commentaar verschijnt er een controlemenu waarin spelers kunnen terugspoelen en de naam van de spreker bekijken.

Valve geeft aan meer dan drie uur aan commentaar te hebben opgenomen voor de update. Onderwerpen als geluid, animatie, rendering, ontwerp en art worden volgens Valve uitvoerig besproken. Ten slotte geeft de ontwikkelaar aan dat de kwaliteit van de audiofragmenten behoorlijk uiteen kan lopen omdat iedereen vanuit huis werkt en zijn eigen apparatuur heeft gebruikt.

De nieuwste update van Half-Life: Alyx is vanaf nu beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren