1. Halloween-evenement brengt geliefd personage terug als eindbaas in Fornite

Halloween-evenement brengt geliefd personage terug als eindbaas in Fornite

He's alive!

Het jaarlijkse Halloween-evenement van Fortnite blaast nieuw leven het verhaal van ex-spion Midas.

Dat laat Epic Games weten via een korte video op het officiële YouTube-kanaal van Fortnite. Het evenement gaat onder de naam Fortnitemares 2020: Midas' Revenge. Geen wonder dat het populaire personage Midas centraal staat.

Midas werd eerder dit jaar geïntroduceerd als superspion, maar dat was van korte duur. Midas had destijds het briljante plan om de storm van het spel te vernietigen. Inmiddels weten we dat zijn plan in het water viel en de spion werd opgegeten door een haai.De spion keert nu dus terug in de battle royale-game, maar dan als eindbaas.

Verder wordt de map op verschillende plekken aangepast en verschijnen er nieuwe uitdagingen en cosmetische-items. Daarnaast wordt er een in-game Halloween-feest georganiseerd. Tijdens dit feest zal de Colombiaanse artiest J Balvin een concert houden. Het concert begint om 03:00 uur 's nachts Nederlandse tijd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren