1. Halloween-evenement voegt zombie-modus toe aan Apex Legends

Halloween-evenement voegt zombie-modus toe aan Apex Legends

Alle cosmetische-items van het evenement dit keer te koop

Het volgende Apex Legends-evenement staat helemaal in teken van Halloween en in tegenstelling tot het bekritiseerde Iron Crown-evenement zijn alle cosmetische-items dit keer te koop. Daarnaast voegt het zogeheten Fight or Fright-evenement een zombie-modus genaamd Shadowfall toe.

Het Fight or Fright-evenement introduceert een gloednieuwe spelmodus. Deze modus wordt gespeeld op de oude vertrouwde King's Canyon-map, maar dan in het donker met een spookachtig thema. De spelmodus heet Shadowfall en wordt niet in teams gespeeld; 34 spelers spelers droppen solo in King's Canyon en moeten het tegen elkaar op te nemen. In Shadowfall eindigt het potje echter niet wanneer je dood bent. Het is namelijk zo dat wanneer je wordt afgeschoten, je opnieuw tot leven komt, maar dan als een zombie. Als zombie zijn spelers sneller, behendiger, sterker en in staat om hoger te klimmen. Bovendien hebben de zombies oneindig veel respawns.

Op het moment dat er nog maar tien Apex Legends in leven zijn, begint de endgame en verandert het doel het spel. Vanaf dit moment dienen de overlevenden samen te werken door de zombies zien af te houden. Als de overlevende zich een weg weten te banen naar de reddingsboot, winnen de overlevers. Wanneer de zombies er echter in slagen om alle overlevenden te killen vóórdat zij bij de boot zijn aangekomen, winnen de zombies.

Het Halloween-evenement voegt naast Shadowfall ook drieëndertig nieuwe items toe aan de populaire battle royale-game. Acht van deze items zijn enkel te verdienen door het voltooien van speciale uitdagingen. De rest is te koop en bestaat uit twaalf epic-items, twaalf legendary-items en één heirloom-item voor het personage Lifeline.

Dit betekent niet dat de thematische items alleen te koop zijn met Apex Coins; alle toegevoegde items kunnen ook worden gesmeed met crafting materials en zijn tevens te verkrijgen in Apex Packs (lootboxen).

Apex Legends

Het Fight or Fright-evenement begint op 15 oktober en loopt tot 5 november.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Awesome de pawesome. Geeft mij een beetje het infected gevoel van COD.
  • @GraafTel
    Jup, alleen klinkt dit een stuk toffer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren