1. Update: Halo 3 nu beschikbaar op Master Chief Collection op Steam

Update: Halo 3 nu beschikbaar op Master Chief Collection op Steam

Finish the fight

Halo 3 is officieel uitgekomen voor de Master Chief Collection op Steam. Dat heeft ontwikkelaar 343 Industries bekendgemaakt op de officiële website.

De game is vanaf nu beschikbaar in de collectie op Steam. Daarmee is het derde deel uit de Halo-franchise voor het eerst speelbaar op de pc. Naast de toevoeging van Halo 3 is ook de Forge-modus aan Halo: Reach en Halo 2: Anniversary toegevoegd. Bij de Forge van Halo 3 zijn er onder andere nieuwe mechanieken en editmogelijkheden erbij gekomen. De volledige patch notes van de update zijn hier te bekijken.

Halo 3

Oorspronkelijk bericht: Vanaf 14 juli komt Halo 3 naar de pc-versie van Halo: The Master Chief Collection.

Dat heeft Microsoft aangekondigd. De game heeft al een eigen Steam-pagina gekregen. De game is geoptimaliseerd voor pc en ondersteunt maximaal 4K UHD en 60 frames per seconde. Ook kan de ondersteuning voor muis en toetsenbord naar eigen smaak worden aangepast. Tot slot is er field of view-customisatie en de mogelijkheid om op een ultrawide scherm te spelen.

De game bevat alle elf missies uit de Halo 3-campagne. Daarnaast worden er 24 maps uit de multiplayer geüpdatet en wordt het progressiesysteem uit The Master Chief Collection meegenomen. Ook Theater en Forge zijn onderdeel van het pakket.

De pc-versie van Halo: Master Chief Collection bevat zes games, waarvan er drie speelbaar zijn, namelijk Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary en Halo: Reach. Halo 3 komt volgende week dus naar de pc-versie en voor het einde van het jaar moeten Halo 3: ODST en Halo 4 ook beschikbaar zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Mijn favoriete game ooit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren