1. Halo 3: ODST komt volgende week naar pc

Halo 3: ODST komt volgende week naar pc

Master Chief Collection

Halo 3: ODST komt op 22 september naar de Master Chief Collection op pc. Dat is onthuld via het officiële Twitter-account van Halo.

De game kwam oorspronkelijk in 2009 uit en verschijnt precies 11 jaar later op pc. Het is een stand-alone uitbreiding op de derde Halo, die zich tussen deel 2 en 3 afspeelt. Spelers sturen niet de Master Chief aan, maar eenOrbital Drop Shock Trooper in de Afrikaanse stad New Mombassa.

ODST krijgt verbeterde graphics met 4K en 60+ FPS en ondersteuning voor muis en toetsenbord. De hele campaign is natuurlijk speelbaar, maar ook het speltype Firefight, een coöperatieve multiplayermodus. Na het toevoegen van ODST aan de Master Chief Collection op pc, ontbreekt alleen Halo 4 nog.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Komt firefight dan ook naar de consoles??

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren