1. Halo: Infinite kan beschouwd worden als Halo 6

Halo: Infinite kan beschouwd worden als Halo 6

Game wordt een nieuw deel van het verhaal

Volgens Jeff Easterling kan Halo: Infinite beschouwd worden als Halo 6. Dit zei Easterling van 343 Industries in een recente uitzending op Mixer.

Halo: Infinite werd dit jaar op E3 met een trailer onthuld. Met het aankondigen van een nieuwe titel voor Halo zonder nummer was niet geheel bekend wat dat betekende voor de verhaallijn van de franchise. Volgens Jeff Easterling zou de nieuwe game beschouwd moeten worden als een nieuw deel van het verhaal. "Zie het gewoon als Halo 6. Zie het niet als een soort prequel. Het is het volgende verhaal. Het is het volgende hoofdstuk in wat er aan de hand is."

Eerder werd al bevestigd door studiobaas Chris Lee dat Halo: Infinite een direct vervolg is op Halo 5: Guardians uit 2015. Daarnaast werd ook al bevestigd dat de nieuwe game zich meer gaat richten op Master Chief, wat opvallend is aangezien het vorige deel verdeeld werd tussen Master Chief en Agent Locke.

Een ander opvallend element is het gebruik van de nieuwe Slipspace Engine voor Halo: Infinite. De potentie van de nieuwe engine werd in de eerste trailer van Halo: Infinite duidelijk getoond. Toch heeft Microsoft tot op heden nog geen gameplay onthuld voor de nieuwe game.

Halo: Infinite wordt uitgebracht voor Windows 10-pc's en de Xbox One. Er is momenteel nog geen releasedatum bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Heb best wat verwachtingen van de nieuwe engine. Ik hoop dat ze weer een beetje het "open wereld gevoel" uit de eerste Halo kunnen brengen.
  • @Gaaiz same! Ik hoop dat net zo goed wordt als de halo 1-3 tijden. Reach was ook goed maar deel 2 en 3 waren voor mij echt goudmijntjes
  • klinkt goed! Fijn dat er meer gefocust wordt op de Master Chief. Ik vond het 'squad gevoel' bij Locke leuk, maar geef mij toch maar de Chief. Ik ben wel benieuwd hoe de schijnbaar oude artstyle eruit gaat zien in het moderne verhaal.
  • 1:30 krijg toch weer kippenvel hoor van de soundtrack net als deel 3 toendertijd

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren