1. Halo Infinite-schrijver niet geïnteresseerd in battle royale

Halo Infinite-schrijver niet geïnteresseerd in battle royale

Jeff Easterling is geen fan

In een stream op het Mixer-kanaal van Halo wordt door een schrijver van 343 gezegd dat het team de battle royale-trend najagen in Halo Infinite.

Tijdens de stream werden een aantal vragen van fans beantwoord. Een van de kijkers vroeg of een battle royale-modus aanwezig is in de nieuwe Halo-game. "De enige BR waar we interesse in hebben is de Battle Rifle. De originele BR", antwoordde schrijver Jeff Easterling. De Battle Rifle, die officieel de BR55 Service Rifle heet, verscheen in Halo 2 voor het eerst.

De uitspraak duidt erop dat 343 geen plannen heeft om een battle royale-modus toe te voegen aan Halo Infinite. Andere grote shooters, zoals Call of Duty: Black Ops 4 en Battlefield V, krijgen wel battle royale.

Halo Infinite komt naar pc (Windows 10) en Xbox One, maar een releasedatum is nog onbekend. Bekijk hier de E3-trailer terug.

Halo Infinite

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

 • Fijn dat ze niet blind met de hype meelopen. Dat gezegd hebbende, Halo is juist een franchise waar ik het nog wel in vind passen. De multiplayer daar gaat al om bepaalde plekken waar goede wapens te vinden zijn, grote maps, voertuigen… De cirkel die steeds kleiner wordt kan dan een zwerm van de Flood zijn.

  Maar voor hetzelfde geld noemen ze het geen Battle Royale, maar komen ze met iets wat er heel erg op lijkt met een eigen twist. De tijd zal het leren. Ik ben langzaam maar zeker wel weer toe aan een nieuwe Halo. Multiplayer van deel 5 was erg sterk en de mechanics waren heerlijk.
 • @That Mr Awesome
  Ik gok dat ze inzetten op een verbeterde versie van Warzone (met meer spelers)? Toevoeging van de Flood zou ik zeker welkom heten!
 • @Gaaiz
  Warzone is wel een blijvertje denk ik idd! De req packs microtransacties vond ik wel erg aanwezig, maar anderzijds ook wel goed opgelost, want het bleef beperkt tot Warzone. Arena was op die manier ook nog steeds een feestje. Benieuwd hoe ze Warzone net dat beetje kunnen vernieuwen om het fris te houden
 • Ik vind Jeff Easterling in één klap gelijk een toffe gozer.
 • Is 'last man standing' niet gewoon hetzelfde als Battle royale?
 • In de eerste zin staat dat de Battle Royale game mode wel toegevoegd word, terwijl dat niet zo is.

  "In een stream op het Mixer-kanaal van Halo wordt door een schrijver van 343 gezegd dat het team de battle royale-trend najagen in Halo Infinite."

  Niet najaagt moet het zijn denk ik.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren