1. Halo Infinite krijgt ondersteuning van Ori-componist

Halo Infinite krijgt ondersteuning van Ori-componist

Bekende naam voor Ori-fans

Halo Infinite krijgt een tweede componist die met de soundtrack van de nieuwe Halo-game aan de slag gaat. Het gaat om Gareth Coker, de componist van de Ori-games.

Gareth Coker gaat samenwerken met Curtis Schweitzer, vooral bekend als componist van de game Starbound. “Wij zijn groot fan van het werk van Gareth, vooral bekend voor zijn werk aan de Ori-soundtracks”, zegt Halo-hoofd Chris Lee in een blogpost. “Gareth’s muziek door de hele campaign van Halo Infinite te horen, waaronder één van mijn persoonlijke favorieten die we intern ‘Escharum’s theme’ noemen.”

Escharum is de nieuwe vijand in Halo Infinite en de leider van de Banished. Volgens Microsoft moet hij een van de meest meest geduchte vijanden ooit worden van de Master Chief. Halo Infinite moet dit najaar gaan uitkomen op de Xbox Series, Xbox One en pc. Bekijk hier de eerste gameplaybeelden uit de campaign van de nieuwe Halo-game.

Halo Infinite

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Aan de ene kant tof, want de Ori muziek is ook erg goed, maar ik had liever Martin O'Donnell gewoon terug gezien.
  • Ori muziek is echt prachtig dus dit juich ik alleen maar toe.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren