1. Halo Infinite-ontwikkelaar helpt battle royale-gerucht uit de wereld

Halo Infinite-ontwikkelaar helpt battle royale-gerucht uit de wereld

Meer nieuws in de eindejaarsupdate

De community manager van Halo Infinite ontkracht het gerucht dat de game van 343 Industries een battle royale-modus bevat.

Dat deed community manager Brian Jarrard via een bericht op Twitter. Het battle royale-gerucht ontstond enige tijd geleden naar aanleiding van een post op Reddit. De post in kwestie suggereerde dat Halo Infinite het aankomende decennium goed onderhouden ging worden en dat er in 2021 een battle royale-achtige modus aan de game toegevoegd zou worden.

Jarrard geeft verder aan dat hij zich ervan bewust is dat dit soort fake news verholpen kan worden met echt nieuws, maar dat mensen daarvoor nog even moeten wachten tot de eindejaarsupdate.

In 2018 gaf Jeff Easterling, schrijver bij 343 Industries, al aan dat er geen specifieke interesse is in een battle royale-modus voor Halo Infinite.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren