1. Halo-acteur Pablo Schreiber poseert voor 343 Industries

Halo-acteur Pablo Schreiber poseert voor 343 Industries

"Bedankt voor het bezoekje aan de studio, Chief"

Via het officiële Twitter-kanaal van Halo is een foto getweet van Pablo Schreiber, de acteur die de rol van Master Chief op zich neemt in de aankomende tv-serie.

In de foto is Schreiber te zien met de helm van Master Chief tijdens een bezoek aan Halo-ontwikkelaar 343 Industries. "Bedankt voor het bezoekje aan de studio, Chief", meldt de tweet.

Het is al een tijd bekend dat er een live-actie serie komt van Halo. Het duurt echter nog wel even voordat de serie wordt uitgebracht. Hoewel de serie al sinds 2018 in de maak is, wordt deze pas in 2021 verwacht. In eerste instantie worden tien afleveringen uitgezonden van elk een uur lang.

Producent Showtime nauw samen met 343 Industries, Levine van Showtime laat het volgende weten in een interview met Deadline: “We hebben het geluk gehad dat 343 Industries bij elke stap met ons samenwerkte. Ze zijn een geweldige bron geweest voor het suggereren van dingen die we niet wisten en geven ook goed aan wanneer iets de canon schendt.” Hij zegt verder dat ze wel nieuwe dramatische elementen gaan verkennen terwijl ze wel dicht bij de canon blijven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren