1. Halo: The Master Chief Collection-bèta komt niet deze maand uit

Halo: The Master Chief Collection-bèta komt niet deze maand uit

"Hey, dit project is complex."

Begin deze maand liet 343 Studios in een Tweet weten dat ze hoopten de Halo: The Master Chief Collection-bèta voor pc deze maand nog te lanceren. Nu is echter bekendgemaakt dat dit niet gaat gebeuren.

De community director, Brian Jarrard, gaf op Twitter aan dat het team de lancering uit moet stellen. “Hey, dit project is complex en transparant zijn betekent dat we soms onze plannen aan moeten passen. Het werk gaat gewoon door, maar we moeten de lancering uitstellen”, aldus Jarrard.

Wanneer de bèta wel lanceert is niet bekend, maar Jarrard gaf aan dat er vandaag eind van de middag een ontwikkelingsblog geplaatst wordt, zodat iedereen op de hoogte kan blijven.

De games komen in verschillende stadia uit, waarvan Halo: Reach de eerste game is. De rest kunnen we op chronologische volgorde verwachten. De games zijn individueel aan te schaffen en de bètaversies zijn gratis. Als je toegang hiertoe krijgt tenminste. Wat nieuw is voor Halo is dat de games ook beschikbaar worden via Steam.

De volgende Halo game, Halo Infinite, is in de maak voor Xbox One en pc. Mogelijk wordt er meer over deze game bekendgemaakt tijdens E3 2019.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Zoveel interessante nieuwe games die eruit gaan komen, maar een 60fps versie van een 9 jaar oude Halo game is waar ik echt op zit te wachten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren