1. Halo: The Master Chief Collection voor pc aangekondigd

Halo: The Master Chief Collection voor pc aangekondigd

Halo: Reach komt ook naar de collectie

Er komt een pc-versie van Halo: The Master Chief Collection.

Microsoft liet dit gisteren weten tijdens de Inside Xbox-uitzending. Het is voor het eerst dat The Master Chief Collection naar pc komt, nadat het spel al jaren beschikbaar was op Xbox One.

343 Industries werkt samen met Splash Damage en Ruffian om de games naar pc te brengen. Het is de bedoeling dat de games één voor één overgezet worden naar pc, te beginnen met Halo: Reach en daarna op chronologische volgorde, om er voor te zorgen dat elke game de kwaliteit biedt waar de serie voor staat. De collectie komt beschikbaar via Steam en de Microsoft Store, maar een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Halo: Reach wordt ook aan de Xbox One-versie van de collectie toegevoegd. Daardoor is de complete Halo-reeks straks speelbaar op Xbox One. 343 brengt Reach in twee delen uit: de multiplayer wordt gratis toegevoegd, terwijl de campagne en Firefight een aparte aankoop is. Xbox Game Pass-leden kunnen Halo: Reach wel spelen. Ook voor Reach is nog geen precieze releasedatum.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Super! Kan ik ze binnenkort binnenhalen zonder te moeten investeren in een derde console.
  • Netjes! Had stiekem gehoopt op een remake van Halo 3, maar een opgepoetste Reach is zeker ook welkom!
  • Goed om te zien dat de Reach campaign gratis is met de gamepass e en mooi dat die opgepoetst is!
  • Krijgen de bezitters van Halo MCC op Xbox het spel inclusief Reach ook gratis op pc?
  • @mightybundy
    Als ik het goed begreep gaan ze alle delen (dus inclusief Reach) die in de MCC zitten één voor één naar de pc brengen. Dus niet alles tegelijk, maar uiteindelijk zou alles geoptimaliseerd voor het platform ook op pc moeten komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren