1. Handelsmerk voor ‘Tomb Raider Ultimate Experience’ opgedoken

Handelsmerk voor ‘Tomb Raider Ultimate Experience’ opgedoken

Voor verschillende platformen

Er is een handelsmerk van een mogelijk grote collectie van Tomb Raider-games, Tomb Raider Ultimate Experience, opgedoken. Het handelsmerk verscheen op de website van de instantie JUSTIA.

Het handelsmerk zelf zegt nog vrij weinig, behalve de naam van de game, dat het om een videogame gaat en dat Square Enix het in 2018 heeft aangevraagd. Daarnaast is er ook mogelijk een promotieposter voor de game opgedoken die meer informatie verschaft. Zo zou het om een collectie van alle tien de Tomb Raider-games gaan en komt de collectie 27 augustus al uit op de Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Steam en Google Stadia. Op de poster staan drie verschillende ontwerpen van hoofdpersonage Lara Croft door de jaren heen. De promotieposter is hieronder te bekijken.

De echtheid van promotieposter is nog niet te bevestigen. Square Enix heeft zelf nog geen officiële aankondiging over deze mogelijke collectie gedaan.

Tomb Raider

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Als er zoiets komt graag de laatste 3 Tomb raiders verpakt. Die daarvoor zijn ernstig verouderd en zijn kwalitatief niet zo sterk vind ik.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren