1. Handelsmerk wijst op Watch Dogs 3 voor next-gen consoles

Handelsmerk wijst op Watch Dogs 3 voor next-gen consoles

Een nieuwe Watch Dogs in 2020?

Volgens een nieuw handelsmerk verschijnt Watch Dogs 3 voor de volgende generatie consoles.

Het handelsmerk werd op 29 november vorig jaar ingediend, maar werd pas recentelijk publiekelijk bekendgemaakt. De pagina werd door Youtuber SkullziTV gevonden terwijl hij aanvragen van Ubisoft doorzocht. Hij merkt op dat het een volledig nieuw handelsmerk is en niet verbonden is aan eerder ingediende aanvragen voor de Watch Dogs-franchise.

De reden hiervoor zou volgens de Youtuber zijn dat de game voor consoles in de maak is die nog niet zijn aangekondigd. Zowel Microsoft als Sony hebben hun opvolgers van respectievelijk de Xbox One en PlayStation 4 nog niet aangekondigd. Volgens vroege berichten wordt de nieuwe generatie niet eerder dan 2020 verwacht.

Sam, een virtuele gaming-assistent gemaakt door Ubisoft, bevestigde het bestaan van Watch Dogs 3 mogelijk in april vorig jaar. Wanneer gevraagd werd wanneer de game zou verschijnen reageerde de AI: "Watch Dogs 3 is nog niet klaar, maar de laatste early build die ik geprobeerd heb ziet het er erg goed uit."

Een officiële aankondiging en details over een eventuele volgende Watch Dogs-game ontbreken nog. Volgens geruchten speelt de game zich af in Londen, maar dit is nog niet bevestigd.

Watch Dogs 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Mezelf prima met de eerste kunnen vermaken. De tweede die best goed ontvangen werd kon me niet boeien en voelde nul feeling met de karakters. Ik hoop eigenlijk dat er dan weer een geheel nieuwe verhaallijn aangeboord wordt en iig een nieuw hoofdpersoon komt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren