1. Handelsmerken van Onimusha vastgelegd

Handelsmerken van Onimusha vastgelegd

Zou Capcom een nieuwe game in de franchise willen maken?

Er zijn door Capcom nieuwe handelsmerken rondom de Onimusha-franchise vastgelegd.

De handelsmerken voor de franchise zijn onder andere in Mexico, Australië, de Europese Unie en Canada vastgelegd. In de World Intellectual Property Organization zijn diverse handelsmerken rondom de game te vinden.

De handelsmerken hebben het over zowel fysieke als digitale games, smartphonegames en onder andere muziek en merchandise. Deze handelsmerken zijn begin april vastgelegd. Alleen 'Onimusha' wordt genoemd, geen ondertitels of cijfers.

Het is niet duidelijk of Capcom van plan is nieuw leven te blazen in de klassieke actiefranchise. De laatste game in de serie, Onimusha: Dawn of Dreams, verscheen in 2006 op PlayStation 2. Het is ook een mogelijkheid dat Capcom een remaster of collectie rondom de serie uit wil brengen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Onimusha :D Zeer fijne games. Weet alleen niet of ik ze nu zou halen als er iets vergelijkbaars zou komen als de eerste twee avonturen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren