1. Nieuwe gameplay onthuld voor Vampire - Bloodlines 2

Nieuwe gameplay onthuld voor Vampire - Bloodlines 2

Game verschijnt het eerste kwartaal van 2020

Er is nieuwe gameplay verschenen voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Dit maakt ontwikkelaar Hardsuit Labs bekend tijdens de PC Gaming Show op E3.

Met de nieuwe beelden wordt de nadruk gelegd op verschillende elementen van de aankomende game. Zo wordt uitgelegd dat vampiers beschikken over zogenoemde ‘resonance’; een vaardigheid die spelers de emotionele kwaliteiten van mensen kan detecteren in hun bloed. Deze vaardigheid kan vampiers tijdelijk van extra kracht voorzien die met de tijd steeds sterker kunnen worden.

Daarnaast wordt uitgelegd dat de schrijvers plannen hebben voor verassende wendingen in het verhaal van de nieuwe game. Zo wordt er gesproken over een questlijn van ‘vampier-puberteit’ waarin alle kwalen met het verleden van de persoon wordt gereflecteerd wanneer de persoon net is veranderd in een vampier en daarmee geconfronteerd wordt.

Bloodlines 2 speelt zich af in Seattle, waar een bloedoorlog tussen verschillende vampierfacties gaande is. Het verhaal past zich aan afhankelijk van of de speler er voor kan zorgen dat de mensheid blijft denken dat vampieren niet bestaan.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 verschijnt in het eerste kwartaal van 2020 voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren