1. Gerucht: Harry Potter-rpg gaat Hogwarts: A Dark Legacy heten

Gerucht: Harry Potter-rpg gaat Hogwarts: A Dark Legacy heten

Game zou zich na de boeken afspelen

Er zijn nieuwe geruchten rondom de langverwachte Harry Potter-rpg. Zo zou het spel Hogwarts: A Dark Legacy heten.

Er gaan al jaren geruchten over een epische rpg rondom Harry Potter - zo lekte eerder een verwijderde gameplayvideo van de mogelijke Warner Bros.-game uit, al werd die video kort daarna weer offline gehaald. Bij die video liet de bron weten dat het spel Harry Potter: Magic Awakened heet.

De game is nog altijd niet onthuld, maar nu zijn er wel mogelijke details geplaatst op Reddit. Volgens de lekker, die aan de marketing van de game zou werken, heet het spel dus Hogwarts: A Dark Legacy. Spelers zouden hun eigen personage kunnen vormgeven en kunnen kiezen of ze bijvoorbeeld muggles of pureblood zijn. Spelers zouden een student uit het vijfde jaar zijn die van school verandert. Ook moet er één van de vier huizen gekozen worden, elk met hun eigen, unieke quests. Er zou een skill tree zijn en de gevechten zouden vooral om timing draaien.

Volgens de persoon die de mogelijke details op Reddit plaatste, speelt de game zich na de boekenreeks af - de kinderen uit de Harry Potter-reeks zijn al afgestudeerd. Wel zouden meerdere personages uit de boeken hun opwachting maken. Verder zou ook het Nemesis-systeem uit Shadow of Mordor terugkeren. Vijanden kunnen verslagen worden, maar ook in bondgenoten veranderen.

Vooralsnog is niet bekend of deze details daadwerkelijk kloppen, of wanneer Warner Bros. van plan is de Harry Potter-game te onthullen. De persoon die de details op Reddit heeft geplaatst, heeft nog niet bewezen dat ze te vertrouwen zijn.

Harry Potter

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Weet niet, Harry Potter heb ik nooit echt geweldig gevonden.
  Ik zou liever een RPG zien die afspeelt in The Song of Ice and Fire universe(Game of Thrones).
 • @jo_joost
  Of een variant van Lord of the Rings. Zou mij ook erg tof lijken. Soortgelijke setting als GoT weliswaar
 • @AWESOMEDUDE3
  GoT en dan vooral de boekenserie (is stiekem heel wat anders dan GoT) vind ik persoonlijk wel interessanter dan LotR om een game van te maken. Maar tis altijd welkom!
 • Altijd al een grote Harry Potter fan geweest, dus ben wel benieuwd wat ze hiervan maken.
 • Interessant. Game staat nu in ieder geval op mijn radar
 • Ik wacht er al op sinds de lek in 2018… Nee correctie, sinds 2003* het jaar dat ik een diehard fan werd als peuter.
  Dit is gewoon een instant "Shut up and take my money". Ik heb dit nodig, dit is mijn droom. Hahaha
 • @Ardyn Was jij een Harry Peuter?
 • @Jorn6810

  Oh wat grappig zeg :P
 • Ben benieuwd wanneer Warner hun games onthult. Want wacht ook erg op waar Rocksteady mee bezig is. En Harry Potter heb ik niet zoveel mee. Mijn vriendin wel dus die game komt denk ik wel in huis mits die kwaliteit heeft.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren