1. Harry Potter: Wizards Unite komt deze vrijdag uit

Harry Potter: Wizards Unite komt deze vrijdag uit

De opvolger van Pokémon Go

Vanaf aanstaande vrijdag wordt Harry Potter: Wizards Unite wereldwijd uitgerold op smartphones.

De game kreeg eerder al een bèta in Australië en Nieuw-Zeeland. De game is ontwikkeld door Niantic, de studio achter het populaire mobiele spel Pokémon Go. De gameplay wordt dan ook vergelijkbaar.

In Wizards Unite verschijnen door een ramp personages, wezens en objecten uit de Harry Potter- en Fantastic Beasts-franchises in de echte wereld. Spelers starten als rekruut binnen de Statute of Secrecy Task Force, met het doel om de Foundables veilig te stellen en deze terug te sturen naar de tovenaarswereld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Artikel klopt niet, game komt uit in alleen de VS en VK, nergens anders. Dit staat letterlijk in het gepubliceerde artikel van Niantic, geen idee hoe dit niet gelezen kan zijn :P

    Werkt ook nergens anders met een .apk, gezien alleen de locaties binnen deze twee landen beschikbaar worden.
  • @mdog93 Ik snap het wel, omdat in de begeleidende tweet 'worldwide launch' staat. Wel gek dat in een ander bericht Niantic specifieker is, kan me voorstellen dat IG niet de enige website is waar dit fout is gegaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren