1. Er komt een nieuwe Harvest Moon naar de Switch

Er komt een nieuwe Harvest Moon naar de Switch

Moet dit najaar verschijnen

Harvest Moon: One World is een nieuw deel in de vrolijke franchise, exclusief voor Switch.

Het spel wordt ontwikkeld door Rising Star - ook bekend van Deadly Premonition 2 - en in het Westen uitgegeven door Nintendo. One World moet ergens deze herfst op de Switch verschijnen.

Er zijn verder maar een paar details onthuld op de website van Nintendo. Spelers houden zoals gewoonlijk hun boerderij bij en bezoeken het nabijgelegen dorp. Ook zou deze game besneeuwde bergtoppen en een strand bevatten. Verder loopt de game op een nieuwe engine.

De recente Harvest Moon-games worden niet meer ontwikkeld door Natsume. Die ontwikkelaar is een tijd geleden met een spirituele opvolger in de vorm van de Story of Seasons-reeks begonnen. Sommige fans vinden de nieuwe games daardoor niet vergelijkbaar met de oudere titels in de franchise.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nou, laten we hopen dat ze héél goed naar Concerned Ape gaan kijken en niet Natsume. De hele reden dat CA ooit begonnen is aan SV is omdat Natsume de kern van haar franchise niet meer leek te begrijpen= lange laadtijden, veel te cute, simpele handelingen die uren duren, amper innovaties etc.

  Harvest Moon staat mij om BTN, HM64 en de SNES versie nauw aan het hart. Maar de franchise werd te populair bij de verkeerde doelgroep, hierdoor verloor het de ietwat serieuze toon en diepgang, en verruilde dit voor een oppervlakkige game die qua uitstraling niet zou misstaan in de Google-playstore naast Cooking Mama. Blij dat Natsume er inmiddels de handen vanaf haalt.
 • @benjaminben

  Haha ik ben het met je eens, maar kijk maar eens op de website van Natsume.
 • @TommieNL

  Wat moet ik daar zien dan?
 • Vroeger nog wel regelmatig gespeeld. Daarna gleed de serie een beetje af. Als het logo een voorbode is, dan heb ik er alleen niet al te veel vertrouwen in. Dat 'One World' ziet er echt uit alsof iemand het in Word/Paint heeft toegevoegd…
 • Wat is de serie ook alweer wat een combinatie was van harvest moon en final fantasy? Die vond ik ook echt dope.
 • @san5324

  Rune Factory?
 • @benjaminben

  Yeah dat was hem. Die vond ik echt dope.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren