1. Speel met Ms. Marvel in Marvel Ultimate Alliance 3

Speel met Ms. Marvel in Marvel Ultimate Alliance 3

Game komt op 19 juli uit voor de Switch

Marvel Ultimate Alliance 3 heeft Hawkeye en Ms. Marvel als speelbare personages.

De twee speelbare personages werden onthuld door Game Informer, die de game op de cover van hun nieuwe nummer hebben staan. Hawkeye is de welbekende Avenger met zijn boog. In de game heeft hij een zwart-paars pak. Ms. Marvel lijkt in de game op de Kamala Khan-versie, die in 2014 Ms. Marvel werd in de strips. Zij kan haar lichaam uitrekken.

De game krijgt logischerwijs nog veel meer speelbare personages uit het Marvel-universum, maar die zijn nog niet bekendgemaakt. Hieronder is te zien hoe de personages er uitzien.

Marvel Ultimate Alliance 3 komt op 19 juli exclusief uit op de Switch. De game wordt ontwikkeld door Team Ninja, bekend van Ninja Gaiden en Dead or Alive. Allerlei bekende helden moeten het in de game opnemen tegen Thanos en zijn schurken.

Marvel Ultimate Alliance 3
Marvel Ultimate Alliance 3

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren