1. Eerste downloadbare personage voor Marvel's Avengers is Hawkeye

Eerste downloadbare personage voor Marvel's Avengers is Hawkeye

Details over de aankomende bèta gegeven

Na de release van Marvel's Avengers komt Hawkeye als gratis download beschikbaar.

Dit werd tijdens een livestream rondom de game gisteren aangekondigd. Het is één van de vier personages die na de lancering van de game wordt toegevoegd. Het is nog niet bekend wat de andere personages zijn.

Daarnaast gaf Square Enix ook meer details over de aankomende bèta van de game, die eerder al werd aangekondigd. De bèta bevat meerdere singleplayermissies en ook een aantal coöperatieve missies.

De bèta loopt van 7 tot en met 9 op PlayStation 4 voor mensen die de game hebben gereserveerd. Van 14 tot en met 16 augustus is de bèta voor alle PS4-eigenaren beschikbaar. Op pc en Xbox One loopt de bèta van 14 tot en met 16 augustus voor mensen die hebben gereserveerd. Van 21 tot en met 23 augustus kunnen mensen op alle systemen de bèta spelen. Men heeft wel een Square Enix Members-account nodig.

Mensen die de bèta spelen op PS4 of Xbox One en drie HARM-uitdagingen in de bèta uitspelen, ontvangen daarnaast een Hulk Smashers Pickaxe in Fortnite. Men moet daarvoor wel een Epic Games-account hebben.

Marvel’s Avengers verschijnt op 4 september voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia. Later dit jaar komt de game ook uit op PlayStation 5 en Xbox Series X. PlayStation 5- en Xbox Series X-bezitters kunnen een gratis update downloaden voor grafische verbeteringen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren