1. Spelersaantal Hearthstone overstijgt de honderd miljoen

Spelersaantal Hearthstone overstijgt de honderd miljoen

Speciaal in-game evenement om het te vieren

Er zijn inmiddels meer dan honderd miljoen Hearthstone-spelers, zo heeft Blizzard aangekondigd.

Hearthstone: Heroes of Warcraft verscheen in 2014 op pc en Mac en kwam daarna ook naar iOS en Android. Het spelersaantal is daarna blijven groeien en Blizzard is uitbreidingen blijven uitbrengen.

"Honderd miljoen spelers bereiken is een mijlpaal voor Hearthstone, maar we vinden het nog belangrijker dat wereldwijd zoveel mensen de gedachte achter de game omarmen", aldus J. Allen Brack, president van Blizzard.

Om deze mijlpaal te vieren, houdt Blizzard van 7 tot 11 november een speciaal in-game evenement. Iedereen die tijdens deze periode inlogt in de game, ontvangt zes gratis pakjes met kaarten uit de meest recente uitbreiding, The Boomsday Project. Een nieuwe reeks quests levert tot wel 500 goudstukken op.

Op Blizzcon dit weekend onthulde Blizzard de nieuwste uitbreiding van Hearthstone, Rastakhan's Rumble. De uitbreiding verschijnt op 4 december. Hieronder is een trailer van Rastakhan's Rumble te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Goed dat ze de laatste tijd zoveel van dit soort giveaways doen in Hearthstone want met de toename van het aantal expansions dit jaar wordt het wel moeilijk om je collectie relevant te houden zonder (veel) geld uit te geven.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren