1. Hearthstone krijgt in november een nieuwe uitbreiding

Hearthstone krijgt in november een nieuwe uitbreiding

Ook is er een Duels-modus aangekondigd

Het digitale kaartspel Hearthstone: Heroes of Warcraft ontvangt in november de nieuwe uitbreiding Madness at Darkmoon Faire.

In de uitbreiding bezoeken spelers het griezelige circus van Darkmoon Faire. Dat is niet geheel toevallig ook waar de Old Gods terugkeren in Azeroth. Dat resulteert in 135 nieuwe kaarten, inclusief het nieuwe Corrupt, waarmee kaarten van de host krachtiger gemaakt kunnen worden.

Verder keren Legendary minions zoals C'Thun en Yogg-Saron in "verrassende nieuwe vormen" terug. Spelers kunnen ook Old Gods Artifacts gebruiken. De uitbreiding komt op 17 november uit.

Op 12 november verschijnt de nieuwe Duels-modus, een PvP-modus waarin de spanning van de PvP Arena-modus wordt gecombineerd met de deck building van Solo Adventures. Het doel is om twaalf keer te winnen voordat er drie keer wordt verloren. Mensen die Darkmoon Faire reserveren, kunnen de Duals-modus vanaf vandaag al uitproberen.

Tot slot wordt het progressiesysteem van de game vanaf 12 november ook op de schop genomen. Er komt een battle pass-achtig progressiesysteem bestaande uit vijftig levels, waarmee spelers in-game goud, kaartenpakjes en cosmetische items kunnen vrijspelen. Progressie wordt geboekt via het uitspelen van Quests of andere modi te doorlopen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren