1. Ghost of Tsushima in totaal door meer dan helft van spelers uitgespeeld

Ghost of Tsushima in totaal door meer dan helft van spelers uitgespeeld

Game loopt qua uitgespeelde sessies voor op andere openwereldgames

Ghost of Tsushima is door ongeveer de helft van alle spelers van de game uitgespeeld.

Dat blijkt uit informatie van de website Ungeek, dat via behaalde Trophy's bijhoudt welke games worden uitgespeeld. 50,2 procent van alle Ghost of Tsushima-spelers hebben de Trophy 'Mono No Aware' behaald, wat betekent dat de game is uitgespeeld. 

Daarmee is Ghost of Tsushima één van de meest uitgespeelde openwereldgames op een PlayStation-console. Alleen Marvel's Spider-Man is qua openwereldgames vaker uitgespeeld met 50,8 procent. Spellen als Horizon Zero Dawn (34,1 procent), Days Gone (34,7 procent), Death Stranding (28,6 procent) en Red Dead Redemption 2 (28,2 procent) worden minder vaak uitgespeeld.

PlayStation 4-game Ghost of Tsushima speelt zich af in Japan, ten tijde van de eerste Mongoolse invasie. Als één van de laatst overgebleven samoerai moet de speler het land beschermen tegen deze aanval. Het spel werd ontwikkeld door Sucker Punch Productions, vooral bekend van de InFamous- en Sly Cooper-games.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • oh wow, ik kan me er erg weinig bij voorstellen dat je een game speelt en vervolgens niet uitspeelt. ik gok dat er misschien 2 van zulke spellen in mijn kast staan, maar de rest is echt allemaal uitgespeeld als ik er aan begonnen ben.
  • Zou dit ook niet te maken hebben met collectables ofzo?
    Ik kan me ook niet voorstellen dat bij zulke vette games het niet geheel uitgespeeld wordt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren