1. Helikopters verwijderd uit Warzone na update

Helikopters verwijderd uit Warzone na update

Onbekend of het tijdelijk of definitief is

Helikopters zijn verwijderd uit Call of Duty: Warzone in de Battle Royale-modus na de Playlist-update. Dat maakte ontwikkelaar Infinity Ward bekend in een tweet.

Helikopters waren het enige luchtvoertuig die spelers konden gebruiken in de game. Nu is dat voertuig met laatste update uit de battle royale-modus van Warzone verwijderd. Ontwikkelaar Infinity Ward maakte dit bekend in tweet met overzicht van een aantal veranderingen die in de update zijn doorgevoerd. De ontwikkelaar treedt niet in detail over de reden van het verwijderen van Helikopters. Waarschijnlijk is dit gebeurd vanwege een aantal bugs die helikopters konden veroorzaken.

Eén van de glitches die helikopter veroorzaakt, was dat het voertuig door de grond van de map zakte. Deze glitch werd vaak gebruikt door valsspelers om andere spelers van onder de grond neer te schieten. Gezien het harde optreden van Infinity Ward tegen valsspelers zou het een logische verklaring kunnen zijn dat dit probleem verholpen moest worden. De ontwikkelaar heeft zelf nog geen officiële verklaring voor de verwijdering gegeven. Het is niet bekend of de helikopters ooit gaan terugkomen of niet.

Gulag

In ander Warzone-nieuws vertelt creative director van Raven Software, Amos Hodge, in een interview met Gamespot over het toevoegen van de Gulag aan de game. “Single-life game-modi doen fantastisch werk om spanning toe te voegen aan de gameplay. Maar ze zijn ook meedogenloos en kunnen een overdreven voorzichtige speelstijl aanmoedigen. Eén ongelukkige zet en het spel is tenslotte voorbij,” zegt Hodge. De Gulag is dus toegevoegd om spelers aan te moedigen meer risico te nemen tijdens het spelen, door ze de kans te geven om terug te komen.

De Gulag geeft volgens Hodge ook de mogelijkheid om terug te keren in het spel als het teamwerk op dat moment niet goed gaat. “Niet alle spelers hebben een ploeg die samenwerken als een geoliede machine. En er is een bepaalde poëzie voor een speler die zijn eigen weg terug in het spel verdient, "vertelt Hodge.

Call of Duty Warzone is nu uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • En de vrachtwagen rijdt langzamer.. Ook zo irritant.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren