1. Helingslocaties bekend voor Red Dead Redemption 2

Helingslocaties bekend voor Red Dead Redemption 2

Vier locaties voor illegale handel

In Red Dead Redemption 2 zijn er meer manieren om je spullen te verkopen dan alleen in een 'general store.' Spelers kunnen namelijk ook naar een heler gaan waar je illegale spullen kan kopen en verkopen.
Red Dead Redemption 2

In Red Dead Redemption 2 zijn er vier locaties waar je een heler kan vinden. Helers zijn te vinden in een klein hutje of in een winkelpui. Bij hen kun je speciale spullen kopen als recepten en drankjes, maskers, explosieven en wapens. De eerste locatie waar je een heler kan vinden is Emerald Ranch en deze heler ontmoet je tijdens de Pouring Fourth Oil-missie in het tweede hoofdstuk. Deze heler is de enige die gestolen wagons van je kan kopen.

Red Dead Redemption 2

De tweede heler is te vinden bij Van Horn Trading Post in het oosten van New Hanover.

Red Dead Redemption 2

De derde heler is te vinden in de Lemoyne regio ten noord-oosten van Rhodes.

Red Dead Redemption 2

En de laatste heler kan gevonden worden in het oosten van Saint Denis.

Red Dead Redemption 2

Eerder maakte we al tips bekend over hoe je het beste voorbereid kan zijn om Red Dead Redemption 2 te spelen. Ook hebben we meer dan twintig cheats voor je klaarstaan om Red Dead Redemption 2 nog leuker te maken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren