1. Hellblade 2 maakt gebruik van Unreal Engine 5

Hellblade 2 maakt gebruik van Unreal Engine 5

Releasedatum nog onbekend

Senua’s Saga: Hellblade 2 wordt gemaakt met de Unreal Engine 5. Dat maakte Microsoft bekend in een blogpost.

Hellblade 2 werd vorig jaar aangekondigd voor de Xbox Series X en pc. Er is nog weinig over de game bekend, maar nu heeft Microsoft aangekondigd dat de game gebruik maakt van de Unreal Engine 5. In een blogpost zegt Microsoft dat de nieuwe engine “de Hellblade-franchise naar ongekende niveaus gaat brengen". Senua’s Saga: Hellblade 2 is de tweede bevestigde game die gebruikt maakt van de nieuwe engine van Epic Games. De tweede game is van Wastelander-ontwikkelaar inXile. Deze game moet nog onthuld worden.

Fortnite gaat ook ergens volgend jaar over naar de Unreal Engine 5 op de Xbox Series X en Playstation 5. Over een mogelijke releasedatum van Senua’s Saga: Hellblade 2 is nog niets bekend.

hellblade 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Het was een prachtige game met een bijzonder verhaal, maar ik kwam er op een gegeven moment niet meer doorheen. Ik heb het dus ook nooit uitgespeeld.

    Hoe waren jullie ervaringen met deze game?
  • @Silverwolf
    Mooie ervaring. Setting is gaaf, en verhaal vond ik indruk maken, zeker met headphones op. Audio design, schrijfwerk en de vertolking van Senua waren top. De gameplay was in orde, hopelijk zetten ze daar een volgende stap in bij de sequel. Daar zat te weinig progressie in, dus kan me voorstellen dat je hem hebt weggelegd.
  • @That Mr Awesome

    Ja, met headphones op is het echt heel gaaf! Gameplay vond ik nogal saai.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren