1. Hello Games sluit Switch-versie No Man's Sky niet uit

Hello Games sluit Switch-versie No Man's Sky niet uit

Game is nu toch geoptimaliseerd voor PSVR

Een Switch-versie van de ruimteverkenningsgame No Man's Sky wordt niet uitgesloten door ontwikkelaar Hello Games.

Het spel is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. In een interview met Game Informer laat mede-oprichter Sean Murray weten hoe hij over een Switch-versie denkt. "Het is erg interessant, ik houd van mijn Switch. We richten ons nu op wat we op dit moment aan het doen zijn, maar voor de PSVR hebben we de game erg geoptimaliseerd. Dus het is interessant om te zien wat mogelijk is. Maar op dit moent richten we ons compleet of waar we nu allemaal mee bezig zijn."

Er wordt nu dus zeer waarschijnlijk niet gewerkt aan een Switch-versie van No Man's Sky, maar Sean Murray sluit niet uit dat dit in de toekomst kan veranderen. De Beyond-update van No Man's Sky komt op 14 augustus uit en bevat diverse verbeteringen en veranderingen. Ook maakt de update het spel geschikt voor PlayStation VR.

No Mans Sky

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dit was mijn grootste miskoop ooit. Accepteer je fouten Hellogames en stap over naar een andere game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren