1. Help Stichting KiKa en doneer hier!

Help Stichting KiKa en doneer hier!

Het sinterklaasfeest is voor iedereen

Vandaag is het zover, de Grote Sinterklaas Stream gaat beginnen. Het sinterklaasfeest is voor iedereen en zeker ook voor kinderen in levensgevaar. Daarom zetten wij alles op alles om mooi bedrag voor Stichting KiKa bij elkaar te schrapen en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Alle donaties zijn van harte welkom en worden enorm gewaardeerd.

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Het doel van de Grote Sinterklaas Stream is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de zieke kinderen. Jouw donatie is van harte welkom en dat kan via Tikkie, PayPal, iDeal, Credit Card en Paysafecard.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren