1. Henry Cavill in nieuw pantser voor seizoen 2 van The Witcher

Henry Cavill in nieuw pantser voor seizoen 2 van The Witcher

Pantser met buikspieren

De makers van Netflix-serie The Witcher hebben via Twitter nieuwe foto's vrijgegeven, waarop Henry Cavills Geralt in een nieuw pantser te zien is.

Het pantser ziet er een stuk strakker uit en accentueert de spierbundels van Geralt of Rivia. Ook het zwaard heeft een kleine make-over gekregen, valt op te maken uit de tekst in de tweet: "Zijn emotionele schild kan elke charmeur afweren, maar zijn vertrouwde zwaard past nu bij zijn nieuwe pantser."

Vorige week meldde website Redanian Intelligence dat The Witcher op Netflix mogelijk een derde seizoen en meer spin-off-series krijgt. Het hoofd van de serie, Lauren S. Hissrich, zou in een database zijn opgedoken onder 'seizoen 3'.

De releasedatum van het tweede seizoen is nog niet bekend, al is wel duidelijk dat de serie in 2021 moet verschijnen. Het filmen heeft door de coronacrisis enige vertraging opgelopen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren