1. The Witcher-serie krijgt Henry 'Superman' Cavill als Geralt

The Witcher-serie krijgt Henry 'Superman' Cavill als Geralt

Acteur solliciteerde vier maanden geleden al voor de rol

Henry Cavill zal de rol van Geralt of Rivia op zich nemen in de aankomende serie rondom The Witcher.

Cavill is vooral bekend om zijn rol als Superman in de films Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League. Opvallend genoeg liet hij vorige maand al weten interesse te hebben in de rol. Cavill is in ieder geval een fan van de serie.

De aankomende serie gebaseerd op de games en boeken rondom The Witcher moet op Netflix verschijnen, al is niet duidelijk wanneer. Lauren Schmidt Hissrich heeft de leiding over de serie, en diverse regisseurs, die onder andere hebben gewerkt aan House of Cards, Luke Cage en Outlander, kruipen in de regiestoel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ach nee toch?! Matige acteur waarbij ik totaal geen Geralt of Rivia-gevoel heb.
 • @barton

  Misschien helpt dit: https://www.bleedingcool.com/wp-content/uploads/2018/08/bosslogic.the_.witcher-600x841.jpg?x70969

  Kostuum en make up doen een hoop natuurlijk.

  Sta ook niet te springen om deze keuze, maar wat ik wel positief vind, is dat het wat zegt over het budget en het aanzien van de productie. Bovendien schijnt hij j wel écht fan te zijn van de Witcher franchise.

  Persoonlijk had ik heel graag Mads Mikkelsen gezien.
 • @That Mr Awesome
  Ik zou juist graag een onbekende acteur als Geralt zien. Ik heb vaak toch dat wanneer een persoon een redelijk iconische rol wegzet dat zoiets toch in het achterhoofd blijft hangen. Maar goed misschien zet hij hem wel super goed weg, we zullen zien!
 • @AWESOMEDUDE3

  Kan natuurlijk ook heel goed werken, een onbekend acteur. Maar die zijn zo lastig op te noemen van te voren
 • @barton al heeft deze acteur wel echt zin in de rol. Hij heeft de boeken gelezen en het spel gespeeld en zou misschien makkelijker daardoor zijn rol kunnen spelen
 • Ik zie geen Geralt in Cavill, maar hé misschien word het toch nog wat time will tell

  Zelf had ik Zach "Charles Vane" McGowan in gedachte voor de rol van Geralt

  https://i.redd.it/zlmty5xtr6e01.jpg

  Maar hij is natuurlijk maar een B acteurtje dus dat zouden ze sowieso nooit gedaan hebben.
 • @Meta_coola inderdaad charles vane leek me ook perfect maarja ze hadden ook veel slechter kunnen kiezen
 • @rpenning
  True, met Cavill hebben ze in ieder geval een echte Triple A acteur voor de rol. Maar dat neemt niet weg dat ik liever Zach McGowan in de huid van Geralt of Rivia zag kruipen, hij heeft de looks en z'n raspy voice past imho ook heel erg bij Geralt of Rivia. Maar ja Zach McGowan is en blijft een B acteur (niks mis mee maar niemand wil een B acteur voor iets als the Witcher)
 • Dan ben ik blijkbaar een van de weinige die hem wel een goede keus vind. De man heeft een prima achtergrond en staat van dienst (ok, los van cavill vielen Batman vs superman en justice league voor mij fors tegen). Maar hij heeft al een uitstekend fysiek, al jaren wat voor de rol in mijn ogen niet onbelangrijk is. En zoals gezegd met wat make-up kan hij er uitstekend op lijken gok ik.
 • Beetje kort istie voor het spelen van geralt vooral
 • @merlijn.bouwman
  1.85 dus dat valt op zich mee
 • Ik kan me voorstellen dat sommigen hiervan schrikken, maar bedenk dat men aanvankelijk ook niet enthousiast was toen bleek dat Heath Ledger the Joker ging vertolken. Bleek uiteindelijk goud te zijn.

  Ook niet onbelangrijk: deze gast is fan van de boeken en games en heeft waarschijnlijk meer respect voor de lore en fanbase dan een acteur die nog nooit van The Witcher heeft gehoord… hoop ik 😊

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren