1. Henry Cavill stopt met de rol van Superman

Henry Cavill stopt met de rol van Superman

Cavill zou weinig tijd hebben en Warner Bros. weinig interesse

Henry Cavill stopt met het vertolken van Superman, zo blijkt uit anonieme bronnen.

Deze bronnen hebben dit gemeld aan The Hollywood Reporter. Cavill speelde sinds 2013 de rol van Superman in de film Man of Steel. Ook schitterde hij als de superheld in Justice League en Batman v Superman: Dawn of Justice.

Cavill zou eigenlijk in de aankomende DC-film Shazam! te zien zijn, maar had hier geen tijd voor. Nu wil Warner Bros. zich meer gaan richten op Supergirl, die in de toekomst een eigen film krijgt. Superman is nog maar een tiener in deze film, dus kan deze rol niet vertolkt worden door Cavill. Ook zou Warner Bros. voorlopig geen interesse hebben in het maken van een nieuwe Superman-film.

Onlangs werd aangekondigd dat Cavill de rol van Geralt of Rivia speelt in de aankomende Netflix-serie gebaseerd op The Witcher. Een maand daarvoor hintte Cavill al hiernaar door te melden dat hij de rol heel graag zou willen vertolken.

Henry Cavill

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ah, dus geen Henry Cavill-Superman-spellen meer. Oh wacht…
 • @Heer Mida
  _O-
 • Toch jammer. Ben affleck gaat waarschijnlijk ook stoppen als batman, dus een kans op een goede DC universe is niet zo groot meer. Ik hoop nog steeds dat ze hun eigen weg kiezen en goed films weg gaan zetten ipv in de voetsporen van Marvel te treden.

  Geef mij maar een duistere Justice League met een sterk verhaal dan alle mislukte poging om Thor Ragnarok na te bootsen. Ik vind de trend van humor in alle films verwerken in ieder geval erg irritant worden. Bij star wars hebben ze dat nu ook al weer gedaan. Zonde
 • @blue_blade_3
  Dat ben ik wel met je eens ja. Ik vind op zich het dark thema ook prima alleen gaan ze talloze keren de mist in met de bad guys. Dat haalde voor mij B vs S al onderuit en Justice league nog meer. Wonder Woman was top en ik vond Man of Steel ook prima. Als men een serieuze toon en donker thema aanhoudt moet het wel allemaal kloppen anders wordt je er ook hard uitgetrokken. Hopelijk hebben ze wel een beetje naar Marvel gekeken hoe je de boel opbouwt naar een combinatiefilm (overkoepelend) verhaal toe. Dat ging volkomen mis doordat Batman nu geen solofilm had, Superman al weer jaren uit was en Batman nog niet helemaal stond met ben Affleck. En vrijwel uit het niets kwamen daar ineens Cyborg (minder interessant karakter voor mij) en The Flash (veeeel meer uit te halen) bij. Die volgorde naar Justice League toe deugde niet. Gezien nu standalone films van The Flash en aquaman nog komen is er iets goed mis.
 • @xevulutionx
  Precies ze hadden gewoon de tijd moeten nemen om alle characters te introduceren of maximaal 1 in Justice League erbij doen (zoals Marvel het heeft gedaan met black panter). Nu voelt het gehaast aan, proberen ze Marvel teveel na te doen en komen de characters niet tot hun goed recht.

  Waar ik me het meest aan stoorde is dat The Flash een grapjas zou moeten zijn. In de comics die ik heb gelezen is hij juist super serieus aangelegd. Ik verwijt het echt aan Marvel na willen doen.
 • @blue_blade_3
  The Last Jedi was echt een slechte film

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren