1. The Witcher-gevechtsscène getoond bij Jimmy Kimmel

The Witcher-gevechtsscène getoond bij Jimmy Kimmel

Met een mysterieuze compagnon

Henry Cavill, de acteur die Geralt vertolkt in de The Witcher-serie, bracht onlangs een bezoekje aan talkshowhost Jimmy Kimmel en heeft hier een nieuwe gevechtsscène van de aankomende Netflix-serie getoond.

The Witcher-serie wordt kort besproken in de show en aan het eind wordt een gevechtsscène getoond. In de video zien we Geralt afrekenen met verschillende vijanden in klassieke The Witcher-stijl.

Verder bespreekt Cavill de langverwachte serie en vertelt hij over zijn eigen beleving als vertolker van Geralt. Zo vertelt hij dat hij voorheen veel gewerkt heeft met stuntmannen, maar doet hij nu het leeuwendeel van zijn stunts zelf omdat hij hier een beetje mee werd geplaagd. Daarnaast geeft de acteur aan dat hij de stemacteur van Geralt in de games bewondert en veel inspiratie uit zijn werk heeft gehaald.

"Ik heb de spellen gespeeld. Toen The Witcher 3 vijf jaar geleden werd uitgebracht heb ik hem doodgespeeld. Daarna ben ik in aanraking gekomen met de boeken en heb ik ze allemaal gelezen. Al snel merkte ik dat ik echt iets heb gemist. Ik ben al sinds ik klein was gek op het fantasy-genre, zelfs toen ik nog niet kon lezen, daarom las mijn vader het voor.", vertelt Cavill.

Onlangs werd de serie al bevestigd voor een tweede seizoen, ondanks dat het eerste seizoen nog niet is verschenen. Goed nieuws voor showrunner Lauren Hissrich, zij vertelde vorige maand namelijk nog dat er al genoeg verhaallijnen klaarliggen voor zeven seizoenen.

De serie rondom The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Poolse afkomst. De serie werd in 2017 aangekondigd door Netflix. Het eerste seizoen bevat acht afleveringen van een uur per stuk en verschijnt 20 december in Nederland.

In afwachting van de nieuwe serie heeft kan je hier lezen hoe de boekenserie is uitgegroeid tot de huidige franchise.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Bruut!
  • En toch, ik zie hier een Legolas in, maar helaas geen Geralt. Wie weet verandert dit nadat ik de serie heb gezien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren