1. Acteur Henry Cavill toont zijn nieuwe gamingcomputer

Acteur Henry Cavill toont zijn nieuwe gamingcomputer

Met groovy discomuziek

De acteur Henry Cavill, vooral bekend van zijn rollen als Superman en Geralt of Rivia in de Netflix-serie van The Witcher, heeft zijn nieuwe gamingcomputer getoond. Dit deed hij met een post op zijn Instagram-account.

In de video van ongeveer vijf en halve minuut zet hij zijn gloednieuwe gaming pc in elkaar onder begeleiding van discomuziek. Het lijkt allemaal goed te zijn gegaan, totdat hij zijn nieuwe computer voor het eerst opstart en zag dat hij de CPU en GPU-meter er verkeerd had in gezet. Dit moest hij natuurlijk herstellen, maar wel een dag later want er moest eerst het nodige gegamed worden. De post is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Aardige specs ook, maar goed dat is voor iemand als hem ook gewoon een zakcentje. Vraag mij af of hij zelf ooit The Witcher heeft gespeeld.
  • @AWESOMEDUDE3

    Haha, ergens hoop ik dat hij daarvoor deze pc heeft gebouwd :P
  • @AWESOMEDUDE3

    Volgens mij is hij juist voor de rol gegaan omdat hij een fan was van de games (en boeken).
  • Eigenlijk wel tof dat iemand met zoveel budget besluit het zelf uit te vogelen en in elkaar te zetten. Maar wellicht heeft hij door alle Corona maatregelen best wat tijd over.
  • Cool story, bro.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren