1. Herladen tijdens richten mogelijk in Modern Warfare

Herladen tijdens richten mogelijk in Modern Warfare

Verlies je tegenstander niet meer uit het oog

Voor het eerst in de complete Call of Duty-reeks, is het op Modern Warfare mogelijk om tijdens het richten te herladen zónder dat hier een attachment voor nodig is.

Normaal gesproken wordt het inzoomen onderbroken op het moment dat je moet herladen. In de nieuwe titel van Infinity Ward komt hier verandering in. Geen reden om je doel uit het oog te verliezen dus.

De animatieregisseur Mark Grigsby bespreekt de nieuwe functie in een blog op de website van Activision. "Door deze functie is de speler niet meer genoodzaakt om door het herladen zijn doel uit het oog te verliezen, zo heeft de speler de mogelijkheid om constant in gevecht te blijven" licht Grigsby toe.

Ervaren Call of Duty-spelers kunnen na al deze jaren puur op gevoel hun doel opnieuw in het vizier krijgen na het herladen. Vele tactieken zijn hierop gebaseerd en het is dus interessant om te zien welke gevolgen deze nieuwe functie met zich meebrengt.

Call of Duty: Modern Warfare is vanaf 25 oktober beschikbaar in Nederland voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Kan het niet laten om games op het moeilijkste niveau te spelen. Wacht nog steeds op Skate 4...

Reacties

 • Wat een vernieuwing!
 • @Pyaan123

  Is het eerder gedaan?? Dan is het een vernieuwing..
 • @san5324

  In een CoD game in ieder geval niet. En zo ver ik weet is het ook niet mogelijk in andere games (of ik heb er nooit op gelet) maar al kan het al in andere games dan blijft het nog steeds vernieuwing voor de CoD serie.
 • @Meta_coola

  Ik heb het ook nog nergens eerder gezien.
 • @san5324

  In Farcry 3 en 4 heb je een optie om door de scope te blijven kijken, terwijl je herlaadt. Maar online heb ik deze feature nog nooit gezien en ik denk dat het ook wel een verschil kan maken.
 • @Gilbie

  Ja denk ik ook wel ja.
 • Ik ben geen militair noch heb ik ooit een wapen in m'n handen gehouden. Is het realistisch/mogelijk om te herladen tijdens het richten en het wapen tevens stabiel te houden?
 • @Silverwolf
  Ik denk het wel, maar ik denk niet dat het richten dan stabiel blijft.
 • @Silverwolf

  Ik gok bij sommige wapens wel. Een 9 millimeter handgun weet ik uit ervaring dat richten en laden tegelijkertijd te doen is. Maar of dat ook geldt voor bijvoorbeeld een AK-74 weet ik niet.
 • @Meta_coola

  Met een game als CoD speel je zelden met een handgun (als second weapon), ben benieuwd hoe het eruit gaat zien.
 • Call of crap, schieten en herladen.
  Paar boosterst op de rug en het feest is compleet. Springen schieten ennherladen tegelijk.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren