1. Hero vanaf 31 juli speelbaar in Smash Bros. Ultimate

Hero vanaf 31 juli speelbaar in Smash Bros. Ultimate

Vier verschillende Hero-versies

Nintendo heeft vanochtend aangekondigd dat Hero van de Dragon Quest-franchise morgen nog aan Super Smash Bros. Ultimate wordt toegevoegd. de 4.0 update, waar Hero deel van uitmaakt, wordt morgen in Nederland gelanceerd.

Tijdens een livestream van Masahiro Sakurai werd dit nieuws bekend gemaakt. Eerder werd Hero, ook wel bekend als Erdrick, al aangekondigd maar nu is het zover. Hero vertegenwoordigt vier verschillende spellen uit de Dragon Quest franchise: Dragon Quest III, IV, VIII en XI S. Er zijn dan ook vier verschillende voice actors voor elke versie van Hero. Hero neemt ook zijn eigen map met zich mee, genaamd Yggdrasil's Altar.

Hero is het tweede personage uit het vijfdelige uitbreidingspakket en dus gratis te downloaden wanneer je dit pakket hebt aangeschaft. Hero is ook los verkrijgbaar voor vijf euro. De update brengt naast de nieuwe content ook een verandering in de Final Smash Meter. Er wordt namelijk een tijdslimiet aan deze meter verbonden. "Deze verandering maakt het moeilijker om gevechten af te wachten" legt Sakurai uit. Daarnaast wordt er een very easy-modus toegevoegd aan de Adventure Mode en kunnen spelers in Spectator Mode punten inzetten op hun favoriet.

Tot slot werd er tijdens deze livestream aangekondigd dat er een online tournament-modus aan het spel wordt toegevoegd.

Banjo en Kazooie is het volgende personage dat onderweg is naar Super Smash Bros. Ultimate. Deze komt naar verwachting in de herfst van 2019, dit is het derde personage van de vijfdelige vechterspas.

Check hieronder de volledige video presentatie van de aankomende update.

Hero is vanaf 31 juli verkrijgbaar in Nederland als onderdeel van de vijfdelige vechterspas.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren