1. Heruitgave Scott Pilgrim-game krijgt gelimiteerde fysieke versies

Heruitgave Scott Pilgrim-game krijgt gelimiteerde fysieke versies

Altijd al je eigen miniatuurpodium willen hebben?

Limited Run Games brengt in samenwerking met Ubisoft gelimiteerde fysieke versies van de aankomende heruitgave van Scott Pilgrim vs. The World: The Game uit.

Het spel komt op 14 januari digitaal beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Switch, Epic Games Store, Ubisoft Store, Uplay en Google Stadia. Op 15 januari gaan de pre-orders voor de fysieke editie open via de website van Limited Run - deze pre-orders zijn zes weken beschikbaar, zolang de voorraad strekt.

Er komt een standaard fysieke editie voor 34,99 dollar naar PlayStation 4 en Switch, waar de game in zit samen met een tweezijdige cover en een replica van de The Clash at Demonhead-concertticket. De Classic Edition voor PS4 en Switch kost 54,99 dollar en bevat naast het bovenstaande ook onder andere een boekje, stickerset, fysieke soundtrack-cd en map van de spelwereld.

Tot slot is er de KO! Edition voor PlayStation 4 en Switch die 139,99 dollar kost. Wederom zitten hier alle bovenstaande extra's in, alsmede een collector's case die opengemaakt kan worden waardoor het een concertpodium wordt waar de Sex Bob-ombs optreden.

Limited Run laat weten dat het van plan is op een later moment de fysieke edities ook voor Xbox One beschikbaar te stellen.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game, gebaseerd op de gelijknamige film, verscheen oorspronkelijk op PlayStation 3 en Xbox 360. De digitale indiegame kreeg al snel een cultstatus en werd in 2014 offline gehaald, waarschijnlijk vanwege een afgelopen licentie. Fans hoopten al jaren dat het spel weer beschikbaar zou komen en vorig jaar werd het verlossende nieuws naar buiten gebracht. De Complete Edition bevat naast de basisgame ook alle dlc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren