1. Het dynamische weersysteem van Dirt 5 uitgelicht

Het dynamische weersysteem van Dirt 5 uitgelicht

Game verschijnt begin november

In een nieuwe gameplayvideo van de aankomende racegame Dirt 5 wordt het dynamische weersysteem van het spel uitgelicht.

De video toont een race in Marokko, waar een zandstorm opduikt en de race-ervaring intens verandert. Spelers zien door de zandstorm veel minder voor ogen.

Dirt 5 komt op 6 november uit op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Mensen die de Amplified Edition kopen, kunnen drie dagen eerder aan de slag. Mensen die de game op de huidige generatie console kopen, ontvangen een gratis upgrade voor de volgende generatie. De game komt op lancering op PS5 en Xbox Series X/S beschikbaar.

Dirt 5 heeft een carrièremodus. Het hoofdpersonage wordt ingesproken door Troy Baker (The Last of Us, InFamous: Second Son) en zijn aartsrivaal wordt vertolkt door Nolan North (Uncharted). Verder bevat de game een splitscreen multiplayer voor vier spelers naast een online multiplayer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ben geen groot fan van racegames maar heb dat Digital Foundry interview met een van de developers gezien en dat was wel heel interessant. Ze proberen echt uit elke console waar deze game op released het maximale te halen. Respect daarvoor.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren