1. Het filmen van The Witcher seizoen twee is begonnen

Het filmen van The Witcher seizoen twee is begonnen

Geen corona in Kaer Morhen

Het filmen van het tweede seizoen van The Witcher is begonnen.

Dat blijkt uit een bericht dat acteur Henry Cavill heeft geplaatst op Instagram. De post bevat een foto waarin Cavill in de make-up-stoel wordt omgetoverd tot Geralt of Rivia. Alles wijst er dus op dat het filmen van het tweede seizoen is begonnen.

In het bericht schrijft de acteur dat de complete cast twee keer per week wordt getest op het corona-virus. Niemand hoeft zich dus zorgen te maken, want iedereen die aan de productie meewerkt leeft in een veilige bubbel.

Nog geen maand geleden kondigde Netflix aan dat er een spin-off van The Witcher wordt gewerkt genaamd The Witcher: Blood Origin. Het betreft een prequel op het eerste seizoen van The Witcher, dat sinds vorig jaar op de streamingdienst staat. De zesdelige live-action serie speelt zich 1200 jaar voor The Witcher af en gaat over het ontstaan van de allereerste Witcher, alsmede het samensmelten van de werelden van monsters, elfen en mensen.Een releasedatum voor de serie is nog niet bekend. Ook is er nog geen trailer uitgegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren